Kameleontti-pehmoeläin istuu punotussa korissa, joka on täynnä omenoita.

I höst har du sista chansen att komma med på Flexma- och JoMa-fortbildningar

Sista sommarmånaden augusti lider snart mot sitt slut, men soliga dagar får vi till all lycka ännu njuta av. Något annat som du fortfarande kan göra är att komplettera en Flexma- eller JoMa-fortbildningshelhet, som du har påbörjat tidigare – kanske rentav för ett par år sedan. Samtidigt har du möjlighet att få ett stipendium på 500 euro från Teknologiindustrins 100-årsjubileumsstiftelse, som beviljas alla som fått ihop en Flexma- eller JoMa-studiehelhet på minst 11 studiepoäng*. För i höst finns det fortfarande över 150 stipendier kvar att dela ut. Om du vill kan du också välja att plocka enskilda kurser ur kursutbudet. Hela det svenska Flexma-kursutbudet hittar du via den här länken: https://www.flexibility.fi/sv/. Kom också ihåg att deltagarna på de finska JoMa-kurserna (kursutbudet hittar du här: https://www.flexibility.fi/kurssit/) också har rätt att lämna in sina kursuppgifter på svenska!

Flexma- och JoMa-kurserna stängs 30.11.2023! Med andra ord är det nu du ska ta fram kalendern och planera in intressanta och flexibla studier för i höst. Kom också ihåg att du har möjlighet att ta del av videor, allt annat material och diskussionsinlägg på kurserna som du redan har avlagt ända till slutet av november. Se alltså till att du i höst klickar dig in på ViLLE och tar vara de bästa idéerna och tipsen som kurserna gett upphov till!

* Ta en närmare titt på anvisningarna kring stipendierna via den här länken: https://www.flexibility.fi/sv/teknologiindustrins-100-arsjubileumsstiftelse-delar-ut-joma-flexma-stipendier-ocksa-2023/

Categories: Nyheter

Kommentarer inaktiverade.