Kaksi kameleonttimaskottia nojaa männynrunkoon.

Leenden och glada möten – du hinner ännu komma med på vårens Flexma-nätkurser!

Alla tre Flexma-nätkurser tar fortfarande emot nya deltagare och hålls öppna ända till 17.6.2022. Du hinner alltså riktigt bra ännu hoppa på kurserna och komma med i vårt härliga gäng! I kursutbudet ingår en för alla gemensam introduktionskurs, en målgruppsspecifik fördjupad kurs för småbarnspedagogik och en valfri kurs om identifiering av stödbehov i utvecklingen av matematiska färdigheter hos 3–5-åringar.

Det enkelt att göra en riktig rivstart med Flexma-kurserna, eftersom studierna är flexibla, oberoende av tid och plats och dessutom avgiftsfria för alla deltagare. Du kan utarbeta ett helt eget studieschema för dig själv. På kurserna har du tillgång till en stor mängd material och intressanta diskussioner. Du får gärna ta vara på alla idéer och metoder på kurserna och börja tillämpa dem i ditt eget arbete och tillsammans med kollegorna, testa nya saker och låta dig inspireras! På kurserna får du också gärna satsa speciellt på de saker du tror dig få mest nytta av.

Visst har du också hört om att Teknologiindustrins 100-årsjubileumsstiftelse även den här våren delar ut stipendier till deltagare i Flexma- och Joma-fortbildningsprogrammen? Det finns fortfarande många stipendier kvar att dela ut. Läs närmare om stipendierna här.

Hittills har redan över 200 lärare och personer som arbetar med fostran och undervisning inom småbarnspedagogiken deltagit i Flexma-nätkurserna – kom alltså med i vårt glada gäng och gör våren speciell!

Bekanta dig med Flexma-kurserna och anmäl dig här

Categories: Nyheter

Kommentarer inaktiverade.