Kaksi kameleonttimaskottia nojaa männynrunkoon.

Hymyä ja kohtaamisia – vielä ehdit startata kevään JoMa-verkkokursseilla!

Kaikki 16 JoMa-verkkokurssia on käynnissä 17.6.2022 saakka. Ehdit vielä aloittaa kursseilla ja hypätä mukaan huippuporukkaan! Tarjolla on kaikille yhteinen johdantokurssi sekä kohderyhmäkohtaisia opintokursseja ja valinnaisia kursseja varhaiskasvatukseen ja esiopetukseen, ala- ja yläkouluun sekä lukioon.

Kevätstartti JoMa-kursseille on helppoa, sillä opiskelu on joustavaa, ajasta ja paikasta riippumatonta sekä maksutonta. Voit rakentaa itsellesi sopivan opiskeluaikataulun. Kursseilla sinulla on pääsy runsaisiin materiaaleihin sekä mielenkiintoisiin keskusteluihin. Voit viedä ideoita ja menetelmiä kursseilta omaan työhösi ja työyhteisöösi, kokeilla ja innostua! Kursseilla kannattaa lisäksi panostaa erityisesti niihin asioihin, joista tiedät hyötyväsi eniten.

Olethan myös kuullut, että Teknologiateollisuuden 100-vuotissäätiö jakaa tänäkin keväänä stipendejä JoMa/Flexma-opintoja suorittaville? Stipendejä on vielä runsaasti jäljellä. Kurkkaa tarkemmat tiedot säätiön sivuilta täällä.

JoMa-verkkokursseille on osallistunut jo yli 6 300 opettajaa ja varhaiskasvatuksen kasvatus- ja opetustehtävissä olevaa henkilöä – tule mukaan iloiseen porukkaan ja käännä kevään kurssia plussalle!

Tutustu JoMA-kursseihin ja ilmoittaudu