JoMan kameleontit laskulaseilla

Teknologiindustrins 100-årsjubileumsstiftelse fortsätter dela ut Flexma-stipendier år 2022!

Fortbildningsprogrammen Flexibel Matematik och Joustavaan Matematiikkaan tackar Teknologiindustrins 100-årsjubileumsstiftelse för gott samarbete och önskar att gratulera alla som redan fått ta emot ett stipendium!

I år ändrade Teknologiindustrins 100-årsjubileumsstiftelse sitt sätt att belöna lärare och Flexma-stipendierna fick ersätta de tidigare lärarpriserna. Under det gångna året har stiftelsen belönat de småbarnspedagoger och lärare som slutfört en fortbildningshelhet på 11 studiepoäng inom Flexibel Matematik- eller motsvarande finska Joustavaan Matematiikkaan-forbildningsprogrammet med ett stipendium på 1 000 euro. Enligt stiftelsen har de som deltagit i fortbildningen genast tagit i bruk pedagogiska lösningar som stöder elevers flexibla matematiska tänkande, och på så sätt har ett stort antal barn och unga fått möjlighet att bekanta sig med flexibel matematik.

Teknologiindustrins 100-årsjubileumsstiftelse fortsätter dela ut Flexma-stipendier år 2022!

Teknologiindustrins 100-årsjubileumsstiftelse har beslutat att fortsätta dela ut Flexma-stipendier. År 2022 delar stiftelsen ut stipendier på 500 euro till ca 300 första småbarnspedagoger och lärare som inom fortbildningsprogrammen Flexibel Matematik och Joustavaan Matematiikkaan slutför en studiehelhet på 11 studiepoäng.

Bekanta dig med de allmänna instruktionerna för Flexma-stipendier år 2022! 

Categories: Yleinen

Kommentarer inaktiverade.