JoMan kameleontit laskulaseilla

Teknologiateollisuuden 100-vuotissäätiön JoMa-stipendejä myös vuonna 2022!

Joustavaan Matematiikkaan ja Flexibel matematik kiittävät Teknologiateollisuuden 100-vuotissäätiötä hyvästä yhteistyöstä ja onnittelevat lämpimästi kaikkia stipendin jo saaneita!

Teknologiateollisuuden 100-vuotissäätiö uudisti tänä vuonna opettajien palkitsemista ja JoMa-stipendit korvasivat aiemmat palkinnot. Säätiö on vuoden aikana palkinnut 11 opintopisteen Joustavaan Matematiikkaan tai vastaavan ruotsinkielisen Flexibel matematik -koulutuskokonaisuuden suorittaneita ammattilaisia 1 000 euron stipendeillä. Säätiön mukaan täydennyskoulutukseen osallistuneet ovat ottaneet heti käyttöön joustavaa matemaattista ajattelua tukevia opetuksellisia ratkaisuja, ja näin merkittävän suuri lasten ja nuorten määrä on päässyt mukaan joustavan matematiikan äärelle.

Teknologiateollisuuden 100-vuotissäätiö jakaa JoMa-stipendejä myös vuonna 2022!

Teknologiateollisuuden 100-vuotissäätiö on päättänyt jatkaa JoMa-stipendien jakamista. Säätiö jakaa vuonna 2022 noin 300 ensimmäiselle 11 opintopisteen Joustavaan Matematiikkaan tai vastaavan ruotsinkielisen Flexibel matematik -koulutuskokonaisuuden suorittaville 500 euron stipendin.

Tutustu vuoden 2022 JoMa-stipendien yleisiin ohjeisiin