Joustavuudella kohti tulevaisuutta

Lukion koulutuskokonaisuus

Kurssit auttavat pääsemään irti vastauskeskeisestä ilmapiiristä matematiikan tunneilla ja luomaan tilalle motivoivan, erilaisia ratkaisutapoja sekä perusteluja kunnioittavan ilmapiirin. Tutkimukseen pohjautuvat ideat ja joustavuustehtävät korostavat oppilaiden omien ideoiden vertailua ja tempaavat mukaansa kehittämään luovuutta ja ongelmanratkaisutaitoja. Kursseilta saat monipuolisesti keinoja kehittää oppilaiden soveltamiskykyä ja analyyttisiä digitaitoja, joita ylioppilaskoe ja elämä tulevaisuudessa edellyttävät.

Hienoja fiiliksiä ja onnistumisia eväinä!

“Hyvä ja hyödyllinen kurssi, joka antoi ideoita ja työvälineitä käytettäväksi omassa opetuksessa. Ehdottomasti kurssi, jota voi suositella.”

”Uskallan myös hyväksyä oppilaiden omia ratkaisuyrityksiä kirjan tehtäviin, vaikka kirjan esimerkeissä ei mainittaisi ko. vaihtoehtoja ollenkaan. Ai että sitä riemua, kun tehtävään löytyikin 16 erilaista ratkaisua!”

Ajankohtaiset kurssit

Tulevat kurssit

Koulutuskokonaisuus

Tavoitteena on, että osallistujat tekevät 15 opintopisteen koulutuskokonaisuuden, josta on mahdollista saada erillinen allekirjoitettu todistus. Huomaathan, että kokonaisuuteen tulee pääsääntöisesti sisällyttää johdantokurssi (3 op), kohderyhmäkohtainen kurssi (6 op) sekä opintoja valinnaisista 2 op:n laajuisista kursseista. Voit myös valita yksittäisiä kursseja, joista on mahdollista ladata itse kurssitodistus kurssialueelta. Kysy tarvittaessa lisätietoja koulutuskokonaisuuden suorittamisesta, autamme mielellämme.