Kameleonttimaskotit kesäisellä kukkakedolla

Iloisia uutisia: JoMa-kurssit avautuvat jälleen 1.9.!

Suureksi iloksemme Opetushallitus myönsi jo neljännen kerran rahoituksen Joustavaan Matematiikkaan -täydennyskoulutushankkeelle. JoMa-kursseja voikin jälleen opiskella 1.9.2024 alkaen aina 7.6.2026 asti! Olemme todella kiitollisia ja iloisia Opetushallituksen tuesta!

Kurssi-ilmoittautuminen avautuu 20.8. ja kursseille saa hypätä mukaan silloin kun omaan aikatauluun sopii! Varsinaiset kurssisisällöt avautuvat 1.9. Opiskelu on maksutonta sekä ajasta ja paikasta riippumatonta. Kursseja on tarjolla varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen kasvatus- ja opetushenkilöstölle ja ala- ja yläkoulun sekä lukion opettajille. Kurssivalikoimasta löytyy kaikille yhteinen johdantokurssi (3 op) sekä kohderyhmäkohtaisia kursseja (6 op) ja monipuolinen kattaus valinnaisia kursseja (2 op).

Tule ja tuo työtoverisikin mukaan huippuporukkaan!

“Kiitos kurssista. Kerrankin täydennyskoulutusta, josta saa konkreettista hyötyä omaan opetustyöhön! Mielenkiintoisia ja innostuneita luennoitsijoita! Mahdollisuus suorittaa kurssi omaan tahtiin verkossa erittäin hyvä!”

”Kurssi oli inspiroiva, hyvin toteutettu kokonaisuus, jota voin lämpimästi suositella myös kollegoille!”

Lisäksi Teknologiateollisuuden 100-vuotissäätiö on päättänyt edelleen jatkaa JoMa-stipendien jakamista. Säätiö on jakanut JoMa-stipendejä jo vuodesta 2021 ja jatkaa tukea JoMa-täydennyskoulutukselle edelleen vuosina 2024–2026. Säätiö myöntää 500 euron stipendin 500:lle JoMa-kokonaisuuden (11 op) tai vastaavan ruotsinkielisen FlexMa-koulutuskokonaisuuden suorittaneelle ammattilaiselle vuosittain.

Tutustu JoMa-kursseihin ja ilmoittaudu mukaan 20.8. alkaen