Kameleontti ja sinivuokot

JoMa-akatemia starttaa 25.4.2023

Huhtikuussa käynnistyy paljon toivottu JoMa-akatemia, jossa pureudutaan syvemmälle joustavan matemaattisen ajattelun tukemiseen. Tule mukaan vaihtamaan ajatuksia, kuulemaan tutkimustietoa ja viemään yhdessä joustavaa matematiikkaa eteenpäin! JoMa-akatemia on suunniteltu JoMa-opintojen jatko-osaksi ja innostavaksi vertaisoppimisen tilaksi.

Jos taskussasi on jo vähintään 11 opintopistettä JoMa-opintoja, niin olet lämpimästi tervetullut mukaan mahtavaan JoMa-konkareiden joukkoon. Henkilökohtainen kutsu sekä Zoom-linkki tapahtumaan lähetetään automaattisesti kaikille 11 op suorittaneille. Mikäli et saa kutsua, olethan yhteydessä joma@utu.fi.

Vuoden 2023 aikana järjestetään neljä verkkotapaamista, yksi keväällä ja kolme syksyllä. Tilaisuudet on tarkoitettu JoMa-osaajille, jotka haluavat kuulla vielä lisää matemaattisesta joustavuudesta sekä vaihtaa yhdessä ajatuksia ja kokemuksia joustavien matemaattisten taitojen tukemisesta muiden JoMa-konkareiden kanssa.

JoMa-akatemiaa luotsaa Dimitri Tuomela. Lisäksi verkkotapaamisten aiheita alustamassa ja paikalla keskustelemassa on tuttuja JoMa-asiantuntijoita, kuten Erno Lehtinen, Minna Hannula-Sormunen, Peter Hästö ja Markus Hähkiöniemi. Tilaisuuksissa pääosassa ovat kuitenkin yhteiset keskustelut ja omien pohdintojen jakaminen muiden kanssa. Aikataulun ja huhtikuun ohjelman näet alla. Syksyn aiheista keskustellaan ensimmäisessä tapaamisessa.

Kevät:

  • tiistai 25.4. klo 17.00–18.00: Erno Lehtinen, Matemaattisen joustavuuden monet kasvot

Syksy:

  • tiistai 5.9. klo 17.00–18.00
  • tiistai 17.10. klo 17.00–18.00
  • tiistai 28.11. klo 17.00–18.00

Lämpimästi tervetuloa mukaan!