Kameleonttimaskotit kesäisellä kukkakedolla

Kaikki JoMa-verkkokurssit toteutetaan vuonna 2022

Vuonna 2022 toteutetaan kaikki Joustavaan Matematiikkaan -verkkokurssit. Kurssit alkavat tammikuussa. Tarjolle tulee johdantokurssi, kohderyhmäkohtaiset opintokurssit ja valinnaiset kurssit – kaikkiaan 16 suomenkielistä ja kolme ruotsinkielistä kurssia!

Käytännössä kurssit, jotka ovat olleet käynnissä vuoden 2021 aikana, avataan uudelleen. Kurssien osallistujat, jotka eivät ole suorittaneet kurssia loppuun 2021, voivat jatkaa kurssilla suoraan vuonna 2022. Kursseille otetaan ja toivotaan myös runsaasti uusia osallistujia. Kursseille ilmoittautumisesta ja tarkemmasta aikataulusta ilmoitetaan myöhemmin ja päivitetään kurssikuvauksiin.

Joustavaan Matematiikkaan -täydennyskoulutushanke on käynnissä vuoden 2022 loppuun. Alkuperäisen suunnitelman mukaan olisi vuonna 2022 ollut tarjolla vielä johdantokurssi ja muutamia valinnaiskursseja, mutta olemme saaneet Opetushallitukselta vahvistuksen, että voimme toteuttaa kaikki kurssit uudelleen.

Uusi tilaisuus kehittää ammatillista osaamista

JoMa-verkkokurssit ovat pidempiä ammatillista kehitystä tukevia kokonaisuuksia, joiden vaikuttavuus perustuu kurssilaisten vuorovaikutukseen verkkokurssilla, heidän kokemustensa ja videoitujen opetustilanteidensa analysointeihin ja omiin opetuskokeiluihin sekä niiden reflektointiin. Olemme tästä syystä erittäin iloisia, että voimme mahdollistaa vielä kaikkien kurssien toteuttamisen kertaalleen.

Kurssien toteuttaminen uudelleen antaa lisäksi mahdollisuuden opettajille ja varhaiskasvatuksen ammattilaisille, jotka eivät koronapandemian aiheuttaman lisääntyneen työkuorman vuoksi ole pystyneet osallistumaan aiemmin, osallistua kursseille.

Tutustu kursseihin, innostu ja löydä omasi!